Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

BLOGOVISION 2014 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

 

19) Simian mobile disco – Whorl

 

http://simianmobiledisco.co.uk/site/wp-content/uploads/2014/06/SMD_Whorl-packshot-copy-copy.jpg

ΑΠΟΝΕ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

 

Γηπεδο γκολφ γλυφαδας 2 Α.Μ.

“Τι λες ρε μουνοπανο ; Θα πυροβολησεις εμενα τον Τρυφων Σαμαρα , το κορυφαιο δικηγορο που δεν εχει πατησει ποτε στο δικαστηριο ΡΕ ΜΟΥΝΙ , γιατι τους γαμα ΟΛΟΥΣ πριν καν σκεφτουν να πανε σε δικη;;;;Αντε ρε να δω τα αρχιΜΠΑΜ”

Ο σαμαρας επεσε στο χωμα , στο πλαι σαν να μην βολευεται καθως εβλεπε “Μιλατα” , ο δολοφονος του τον κοιταξε σαν να ειναι ψαρι σε ενυδρειου μιας και το στομα του ειχε αποκτησει duck face με botox.

 

4 ωρες πριν

“Μα κυριε Σαμαρα ειναι αδικο τωρα η αστυνομια να θελει να κανει ελγχο στο ΔΙΚΟ μου περιπτερο! Ξερεις καλα οτι με την μεση μου δεν μπορω να τρεχω να μοιραζω το μεθ δεξια αριστερα, ερχονται στο μαγαζι! Τι να κανω να μεινω παραλυτος;;;”

Ο Τρυφων κοιταξε τον Σουχονο με αηδια, ηξερε οτι οτι ο μονος λογος που τον κρατουσε ως πελατη ηταν τα κουβανεζικα πουρα που μονο αυτος εφερνε και κανεις δεν μπορουσε να μαθει πως σκατα τα εβρισκε! Μεχρι και την ΕΥΠ ειχε μπλεξει δηθεν σε συμμορια εμποριο βρεφικων πανων που ερχ0ντουσαν και καλα απο την κινα .

Φυσικα κανεις δεν ασχοληθηκε γιατι το εμποριο πανας ηταν κατι που το κανανε ολοι για ενα εξτρα χαρτηλικι να παιρνουν το πρωτο φλεγμα να βλεπουν αγωνες στο ταμπλετ.

“Ελα Τρυφωνα , βοηθησε τον φιλο μας “ Η Τιμπου Τια ,γυναικα του τρυφωνα με βραζιλιανα μαμα, αλβανιδα γιαγια και με ριζες ξανθιες , προσπαθουσε να τελειωσει την κουβεντα μεταξυ των 2 ανδρων. Ειχε ερθει στο παρτυ η Βανα Βυζαμπο και σε λιγο θα ξεκινουσε την σεανς να καλεσουν την κορη γνωστης του κυκλο της που πεθανε καθως ετρωγε σουβλακια να την ρωτησουν αν οντως ειχε πηδηχτει με τον γιο της.

Ο Τακης χαμογελασε “Δεν ειναι τιποτα καλη μου Τιμπου , απλα διαδικαστικα ειναι, θα σας αφησω , και ενα εξτρα απο μενα, πουρα , σημερα μου τα φερανε , με το σαλιο της φτωχειας κομα απανω”

Ο Τρυφωνας ηδη ειχε ξεχασει τι λεγανε, τα πουρα ηταν το αδυναμο σημειο του μαζι με την κοκα, το 4cum, τελεμαρκετινγκ 4 το πρωι και τραβηγμα μαλακιας στις γυναικειες τουαλετες του rex.

25 μετρα πιο περα η Οραλια επαιρνε πιπα απο τον φρουρο που φυλαγε το αμαξι του “πρεσβη”  που κανεις δεν ειχε καταλαβει ποτε πως τον ελεγαν ,αλλα ολοι ξερανε οτι οι φρουροι του τον ειχαν παντα πανω απο 25 ποντους και παντα τον καλουσαν στα κοσμικα παρτυ της καλαματας.

“Νι μωγρη, φκλιφε ,ετσι,ετσι,ετσι” ηταν τα τελευταια λογια του φρουρο πριν το σπερμα με γευση αλευρι ανακατεμενο με χλιαρο νερο και με μια πουτανια γαριφαλλο γεμισει το στομα της Οραλιας και καταληξει στο πεζοδρομιο. Η Οραλια ηξερε οτι “παντα φτυνουμαι, δεν καταπινουμε” Φοβοταν μην μεινει εγγυος .

Το ερωτημα ηταν τι ηθελε σε 4 ωρες και ηταν μαζι με τον Σαμαρα…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: