Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

BLOGOVISION 2014 – ԴՐՎԱԳ 4

 

17) TING TINGS – Super Critical

 

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/42/TTTSC.png

 

Στα προηγουμενα επεισοδια

18) La Roux – Trouble In paradise

19)Simian Mobile Disco – Whorl

20 )Taylor Swift – 1989

 

ΑΠΟΝΕ Επεισοδιο 4

Γηπεδο γκολφ γλυφαδας 1.45 ΠΜ

Ο Σαμαρας ειχε ειδοποιηθει οτι τον περιμενε το ατομο που ηξερε τι συνεβαινε και ειχε τα στοιχεια για να μαθει ποιος προσπαθουσε να τον διαλυσει και να βγαλει ολα τα μυστικα του στην φορα.

Αμεριμνος περπατησε προς το σημειο που θα εβρισκε την αληθεια.Κανεις ομως δεν τον ειχε προειδοποιησει ,ακομα και απο το “κεντρο” οτι σημερα θα εδινε την παρασταση της ζωης του

Οταν εφτασε εμεινε αναυδος απο το γεγονος οτι ειχε ερθει αυτος για να τον ενημερωσει! Το ταξιδι με μηχανακι απο καβαλα πρεπει να ηταν τεραστιο και ομως ο Στεφανος στεκοταν εκει και τον περιμενε.Εβρισε απο μεσα του τους αχρηστους πρακτορες που ειχε στην καβαλα .Ειχε κανει τοσα για να περνανε απαρατηρητοι αναμεσα στο ανθρωπινο ειδος και αυτοι πινανε μπαφους και ξεχναγανε τι σκατα επρεπε να κανουν.

“Τι θες ; Εχω σοβαροτερες δουλειες απο αχρηστους που νομιζουν οτι τους χρωσταω ενω και οι 2 ξερουμε οτι μου χρωστας τα αρχιδια σου ,κυριολεκτικα Στεφανε. Αυτη ηταν η συμφωνια μας , και υποθετω οτι πρεπει να την κρατησεις αν θες να βρισκεσαι ακομα αναμεσα μας”

“Σκασε γαμιολη, δεν θα παρεις τιποτα απο μενα , θα πεθανεις εδω καριολη”

Κανεις δεν ηξερε ομως οτι η αντιπαραθεση μεταξυ των 2 γινοταν θεαμα στα ματια της Οραλιας  , αυτη που θα καρφωνε το εμποριο χαλασμενων τυριων και το μπουκοταζ στο εργοστασιο καποτας .

Δεν ηξερε τι επρεπε να κανει και κρυφτηκε πισω απο ενα βαζο με γλαδιολες, ενω σκεφτοταν “μα ποιος γελοιος εφερε γλαδιολες ;”

“ΜΠΑΜ”

Δεν ηξερε τι επρεπε να κανει, ο αντρας που πυροβολησε τον σαμαρα ετρεξε στον μαντροτοιχο και πηδηξε με απιστευτη ανεση! Δεν μπορουσε να καταλαβει πως με ενα πηδημα καταφερε ο τυπος να πηδηξει 4 μετρα τοιχος

Ολα ειχαν γινει τοσο γρηγορα που το σοκ την εκανε να παει προς το σωμα του σαμαρα που στεκοταν ακινητο .

“Μην περπατας αλλο , θα πεθανεις” Ακουστηκε απο το σωμα του Σαμαρα κατι που εκανε την Οραλια να κατουρηθει (2 λιτρα κρασι ηταν αυτα) και να γονατισει με τρομο .

Συνεχιζεται….

Δεν υπάρχουν σχόλια: