Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

BLOGOVISION 2014 – פרק 6

 

15) TRIPTYKON – MELANA CHASMATA

 

 

http://www.metalsucks.net/wp-content/uploads/2014/02/Triptykon-Melana-Chasmata-800x800.jpg

 

ΑΠΟΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

“ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΓΑΜΙΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ” Ουρλιαξε η Οραλια προς τον αγνωστο που μολις ειχε πηδηξει τον τοιχο. Ηξερε οτι δεν την ακουγε πια αφου ο τοιχος ηταν και παχυς και ψηλος.

Το μονο που ηξερε ηταν οτι επρεπε να παει μεσ να ειδοποιησει καποιον για το οτι ο σαμαρας ηταν κατα πασα πιθανοτητα νεκρος.

“Πρεπει να ειδοποιησω τον Τακη πρωτα “ σκεφτηκε και αφησε το σωμα του Σαμαρα να κειτεται στο χωμα με την μουρη του γεματη αιματα και ενα σαλιγκαρι που ειχε ξεκινησει να ανεβαινει απο τον λαιμο του

Δεν ηξερε ομως η Οραλια οτι 2 πλασματα ηταν κρυμμενα 10 μετρα πιο μακρυα , αποχαυνομενα απο την μη υπαρξη βρακιου στην οραλια και το μεγεθος του βυζιου της , ενω ξερανε οτι δεν επρεπε να βγαλουν αχνα γιατι αμεσως θα τους μαζευαν ως κατι αξιοπεριεργο. Δεν θελανε τα ιδια αποτελεσματα με το ΑΡΓΖ οπου σχεδονενας πλανητης καταστραφηκε οταν μαθανε οτι ο μεσσσιας τους ηταν απλα ρομποτ.

Meanwhile καπου στο Λονδινο

“Γιατι μπλεκω με αχρηστους wankers που θελουν να λεγονται και νοημοντα οντα ηθελα να ηξερα ;“ ειπε με μισος Ρουλης. Ολα ειχαν παει σχεδον συμφωνα με το σχεδιο να καταστρεψει ολη την αυτοκρατορια του Tακη αλλα επρεπε να πετυχει την Ol Inmepuss ,την τυπισσα που ηταν ο συνδεσμος του Τακη με κουβα.

“What the fuck are you doing here Roul? Some cocks called you for a quick suck? Ειπε ισως η μονη που μπορει να εθετε σε κινδυνο τον Ρουλη και το σχεδιο του.

“Oh love , didn’t see you here! Your tits are so big they hide your face! Did the surgery broke your brain ? You were supposed to bring me the new poura ηλιθια “ Μπορει να ηξερε ελληνικα αλλα εκεινη την στιγμη ο Ρουλης απλα ηθελε να την κανει να παρει τον πουλο.

“Go suck Big Ben , you did it once “ Ο Ρουλης ειχε κερδισει προσωρινα χρονο, επρεπε να βρει την επομενη πτηση για αθηνα ωστε σε περιπτωση που η κουβανη τσουλιτσα ξερναγε στον αλλον οτι ηταν λονδινο να πουλαγε πραμυθι . Ολοι ξερανε οτι η Ol καταπινε τα “κουμπια” σαν καραμελες. “Και ποιος κανει ακομα κουμπια;;;” σκεφτηκε

 

Συνεχιζεται….

Δεν υπάρχουν σχόλια: