Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

BLOGOVISION 2014 – EPISODE 1

 

20) TAYLOR SWIFT – 1989

 

          ΑΠΟΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

“ΤΣΟΥΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙς ΠΙΑ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ”ουρλιαξε κρατωντας το κρυσταλλενιο ποτηρι ουισκιου γεματο βοτκα ο Τακης Σουχονο στη γραμματεα του Σουλα Μεσα, ερωμενη του τις υπολοιπες ωρες/

“Ενα ταξιδι αγαπη μου στη λουτσα θελω!Βαρεθηκα καθε μερα να με πηγαινεις στην νεα σμυρνη, ασε που πια εχω σπασει ολες τις γοβες μου πανω κατω στο κωλαδικο που με πηγαινεις μωρο μου!”

Κοιταχτηκαν και οι 2 με τον Τακη να θελει να πνιξει την αγαπημενη του ερωμενη ,ενω φοβοταν οτι αν εφευγε μακρια του θα εχανε ην δευτερη αγαπημενη του ερωμενη , την κορη της Σουλας Οραλια Χουφτιδου.

Ευτυχως ο καυγας τερματιστηκε οταν στο γραφειο του Τακη μπηκε ο Ρουλης ,δεξι χερι του και λογιστης στο περιπτερο του Τακη.

“Τααααακη , σημερα ηρθαν για ελεγχο στο περιπτερο και δεν ηξερα τι επρεπε να κανω, και το βραδυ εχω ραντεβου με τον εφορο για να δουμε τι θα γινει”

“Παλι αυτη η πουσταρα εδω μεσα;” φρουμαξε η Σουλα που εβλεπε τον κινδυνο να μεγαλωνει μερα με την μερα τον Ρουλη να τις τωει τον γκομενο και βασικο χορηγο για την αναπλαση αειδιου που σχεδιαζε να κανει εδω και 3 μηνες

“Σταματα μωρη να πεταγεσαι, ο Ρουλης ξερει οτι δεν γουσταρω αντρες” Ο Ρουλης περιμενε στην γωνια γνωριζοντας ποσο λυσσαρα ηταν ,ενω ηδη ειχε “παρει”αφεντικο ,γιο,2 ξαδελφι και την μιση εφορια γαλατσιου.Αλλα ηξερε οτι επρεπε να να μην κανει καμια διαμαχη με την Σουλα. Αυτη τον ειχε φερει στο περιπτερο.

“Αφεντικο εγω την κανω εχω να κανωψ μπιντε για το βραδυ”

“Αει μαρη που μας λες τις βρωμιες σου, ξετσιπωτε” ξεστομισε η Σουλα με ολο το μισος που ειχε απεναντι στον πρωην πια προστατευομενο της και εραστη οταν τον ειχε πρωτοφερει ,χωρις να ξερει οτι επαιρνε 3-3 τα βιαγκρα για να ανεχεται τον πηδουλο μαζι της.

Ο Τακης κοιταξε την Σουλα με ολο το μισος που ειχε και αναψε ενα απο τα παρανομα τσιγαρα που διοχετευε μεσω του περιπτερου του στη αγορα του γαλατσιου σε οπαδους της χρυσης αυγης και την νεολαια της κνε.Ηξερε τι ηθελε ο καθε πελατης του και το εφερνε.Κσνεις δεν τον ειχε πειραξει εδω και 20 χρονια που ειχε το περιπτερο ,οτι ειχε μεινει απο την περιουσια του πατερα του,που πια ηταν σε ενα κινεζικο βαζο ,πανω απο το τζακι στο εξοχικο στην αρτα.

“Α ρε πατερα “ ειπε ο Τακης ,με την Σουλα να τον κοιτα σαν να εβλεπε σπαστικο στο περιπτερο να της ζητα τσιχλες.

“Σταματα να σκεφτεσαι το παρελθον Τακη,δεν εχει σημασια.” γυρισε στον Ρουλη κανωντας νοημα να φυγει ενω παραλληλα αρχισε να ξεκουμπρωνει την μπλουζα της

Ο Ρουλης κοιταζωντας την Σουλα ηξερε οτι καθε δευτερολεπτο που εμενε μεσα στο γραφειο ηταν εναντιον του , ψελλισε καληνυχτα και εφυγε με μονη σκεψη να ψοφησουν και οι 2 το συντομοτερο.

Η Σουλα γονατισε και ανοιξε το φερμουαρ του πιο δυνατου περιπτερα στο δυτικο γαλατσι.

¨Εισαι ετοιμος;” ρωτησε η Σουλα

“Τελειωνε μωρη εχουμε να παμε και στο παρτυ του Σαμαρα “

Ντροπιασμενη πια πηρε το 14 ποντων εργαλειο του Τακη και ξεκινησε για το τριλεπτο γλυψιμο πριν την εκσπερματωση που παντα ηταν προωρη αν δεν επαιρεν τουλαχιστον 2 χαπακια ο Τακης. Σε λιγο ομως δδεν ηξερε οτι το συμπαν της θα γκρμιζοταν οταν μαθαινε τα σχεδια του Τακη για το αυριο!!!

Συνεχιζεται…

Taylor Swift Shake It Off from karly Schmidt on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: