Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

BLOGOVISION 2014 – PUNTATA 3

 

18) La Roux – Trouble In Paradise

 

 

http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2014/135/f/1/la_roux___trouble_in_paradise_by_8bitdesire-d7ihdmo.png

 

ΑΠΟΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Καβαλα  16.00

11 ωρες πριν τον πυροβολισμο του Σαμαρα

“Τι νομιζεις θα καταφερεις αν κατεβεις Αθηνα; Θα φας τα μουτρα σου, θα χασουμε την δουλεια και μετα ποιος μας ξεπλενει απο τον Ρουλη; “ Η Καιτη κοιταξε σαν λοβοτομημενη ,κατι που το ειχε κανει στα 16 να ξεχασει οτι ειχε δει τον μικρουτσικο γυμνο σε παρτυ στο “ΧΟΥΛΑ-ΜΠΟΥΛΑ” , τον Στεφανο ,αντρα της και αδελφος της κατι που το μαθανε στο “Κοιτα εχω πακετο” και απο τοτε πεσανε στο χασισι  ,κατι που ειχε καταστρεψει την καριερα του Στεφανου ως λουκουματζης.

“Πρεπει να κατεβω να ζητησω μερες ,δεν μπορει να μου ζηταει κατι τετοιο! Δεν μπορει να μου ζηταει ΑΥΤΟ το πραγμα.Πρεπει να παω να μιλησω “ κραταγε το χερι της Καιτης, ειχαν περασει τοσα μαζι και δεν αντεχε να της κανει και αυτο για μισο κιλο χασισι και 2 μελομακαρονα. Δεν το αντεχε και δεν ηξερε πως να το αποφυγει.

“Μην φευγεις “ παρακαλεσε τρεμαμενη η Καιτη , την ειχε αφησει και χωρις χορτο και δεν ηξερε και κανενα . “Θα πας στον Αιαντα. Δειξε βυζι και θα σου δωσει κανα 2 τσιγαρα μεχρι να γυρισω”

Η Καιτη κοιταξε  αριστερα του Στεφανου, δεν ηταν οτι ειδε κατι αλλα η λοβοτομη την ειχε κανει και αλλοθωρη.Ενα δακρυ εσταξε και του επιασε το μαλλι.

“Μην κανεις βιασυνες, εισαι μπουνταλας” και κουνησε την φουστα της , καμια φορα εβγαζε τα ρουχα της.

 

Συνεχιζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: